Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با تاکید بر مشخص شدن متولی دقیق برای حفاظت از میراث طبیعی استان، گفت: میراث فرهنگی مازندران سبب خشک شدن آب دریاچه عباس آباد بهشهر نیست.

دلاور بزرگ‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ساری، اظهار داشت: مجموعه تاریخی عباس آباد بهشهر یکی از مکان‌های تاریخی بوده که ثبت جهانی شده و همه ساله میزبان گردشگران و مسافران زیادی از اقصی نقاط ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به خشک شدن آب در دریاچه عباس آباد، افزود: مدیریت این مجموعه تاریخی با میراث فرهنگی، آب منطقه ای و منابع طبیعی بوده که خشک شدن آب ارتباطی با فعالیت میراث ندارد و ممکن است به دلیل گرما و دمای هوا باشد که البته از روز گذشته آبگیری سد آغاز شد.

بزرگ‌نیا با بیان اینکه دریاچه عباس آباد یکی از سدهای زنده استان است، تصریح کرد: به دلیل نبود رودخانه در شهرستان بهشهر خرد ایرانی اقدام به ساخت این سد کرد تا آب در یک نقطه متمرکز شود و آب آن پاسخگوی کشت و کشاورزی باشد.

مدیرکل میراث فرهنگی مازندران گفت: خشک شدن آب فرصتی شد تا پژوهش‌گران پایگاه پژوهشی میراث از سنگ‌های بزرگ و 4طاق سطح سد را تمییز کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت: با حضور و بازدیدهای مدیرپایگاه جهانی از عباس آباد بهشهر باغ تاریخی این منطقه در حال احیا شدن است.

وی افزود: با همدلی سازمان‌ها می‌توانیم طبق شرح وظایف تعریف شده سهم و نقش خود را به درستی ایفا کرده و برای حفظ این حقوق بیت المال مدیریت یکپارچه نیاز است که مطالعات آن انجام شد.

انتهای پیام/

R41358/P1336/S6,74/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۸۳۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارمین همایش بین‌المللی معماری دست‌کند در خرم‌آباد برگزار می شود

به گزارش خبرآنلاین لرستان ،عطا حسن‌پور در این باره گفت : این همایش بین‌المللی با موضوع تاب آوری در برابر مخاطرات، تغییرات اقلیمی و بلایا در آبان‌ماه سال جاری با حضور مهمانان و پژوهشگران داخلی و خارجی در خرم‌آباد برگزار خواهد شد.
وی افزود : این همایش بین‌المللی با همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان برگزار می‌شود.
حسن پور تصریح کرد: همایش یاد شده در محورهای مفاهیم و مبانی نظری، بستر فرهنگی و میراث ناملموس، بستر طبیعی در معماری دست‌کند، تجارب و حفاظت از معماری دست‌کند برگزار خواهد شد.
مدیرکل میراث‌ فرهنگی و گردشگری لرستان در پایان اظهار داشت : پژوهشگران، اساتید دانشگاه و علاقمندان می‌توانند چکیده مقالات خود را در این خصوص تا ۳۰ اردیبهشت به دبیرخانه این همایش بین‌المللی ارسال کنند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901666

دیگر خبرها

  • آثار عیلامی در خطر تعرض است؟
  • روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • تعطیلی بناهای تاریخی استان در نیمه اردیبهشت
  • مرمت بانیه تاریخی استان مرکزی شتاب می‌گیرد
  • توقیف خودروی تخلیه نخاله روی تپه تاریخی فرخ آباد
  • دستگیری دو نفر به دلیل تخلیه نخاله در حریم یک تپه تاریخی در البرز
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • چهارمین همایش بین‌المللی معماری دست‌کند در خرم‌آباد برگزار می شود
  • وجود بیش از یکهزار و 800 اثر تاریخی ثبت ملی شده در آذربایجا‌ن‌غربی