Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@11:46:46 GMT

ضرورت مدیریت یکپارچه باغ عباس آباد بهشهر

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۴۲۵۶۹۱

ضرورت مدیریت یکپارچه باغ عباس آباد بهشهر

سرپرست پایگاه میراث جهانی باغ عباس آباد بهشهر گفت: با مشکل مدیریت چندگانه باغ عباس آباد مواجه هستیم که باید مدیریت آن یکپارچه شود تا تصمیمات درست در جهت پیشبرد اهداف عباس آباد اتخاذ شود.

به گزارش ایسنا، مراسم نکوداشت روز جهانی موزه ها و هفته میراث فرهنگی در محل پایگاه میراث جهانی باغ عباس آباد بهشهر با حضور مسئولان استانی و شهرستانی میراث فرهنگی و نیز شهروندان بهشهری و مسافران و گردشگران برگزار شد که از جمله برنامه های این مراسم، نقالی و شاهنامه خوانی، اجرای موسیقی سنتی مازندرانی و اهداء لوح تقدیر به فعالان حوزه میراث فرهنگی بهشهر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست پایگاه میراث جهانی باغ عباس آباد بهشهر در حاشیه این مراسم، در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: طی سال ها تلاش کردیم که باغ عباس آباد را به جایگاه شایسته خود برسانیم زیرا این مجموعه به ثبت جهانی رسیده و باید به صورت ویژه به استان، کشور و در سطح جهانی معرفی شود تا همگان آن را بشناسند و در ابتدا بهشهری ها و سپس مازندرانی ها نقش مهمی در جهت معرفی میراث جهانی باغ عباس آباد بهشهر دارند تا در جایگاه ویژه ای که شایسته آن است قرار گیرد.

حمید عمرانی افزود: آثار تاریخی بهشهر بی نظیر است و از آن جایی که اماکن تاریخی بخشی از موزه محسوب می شوند در حقیقت باغ عباس آباد بهشهر یک موزه است که مردم و مسافران از آن بازدید کرده و وقایع تاریخی که در دوران صفویه و دوره های دیگر در عباس آباد به وقع پیوسته برای مردم بازگو می شود.

وی خاطرنشان کرد: تلاش باستان شناسان، مرمت گران و همه کارکنان میراث فرهنگی در جهت حفظ و نگهداری و معرفی آثار تاریخی بوده که نشان دهنده هویت و گذشته مردم این سرزمین است.

سرپرست پایگاه میراث جهانی باغ عباس آباد بهشهر تاکید کرد: آن گونه که در شأن و جایگاه واقعی مجموعه تاریخی عباس آباد بهشهر بوده تا کنون به آن توجه نشده و در حقیقت مورد غفلت واقع شده است و از طرفی با مشکل مدیریت چندگانه باغ عباس آباد مواجه هستیم که باید مدیریت آن یکپارچه شود تا تصمیمات درست در جهت پیشبرد اهداف عباس آباد اتخاذ شود.

عمرانی گفت: ناگفته های باغ عباس آباد و ظرفیت های حوزه میراث فرهنگی بهشهر و مازندران باید در قالب برگزاری همایش ها و گردهمایی ها برای مردم شهرستان، مسافران و گردشگران بازگو شود و اینگونه همایش ها باید به صورت مداوم و دوره ای در سطح شهرستان ها برگزار شود.

وی افزود: میراث فرهنگی به عنوان سرمایه با درآمدزایی بالا در تولید ناخالص کشورها تاثیر بسزایی دارد و به همین دلیل در راستای بهبود وضعیت اقتصادی مردم و اشتغال زایی و همچنین برای حفظ میراث گران بهای فرهنگی و تمدن کهن ایران باید همه تلاش کنند.

سرپرست پایگاه میراث جهانی باغ عباس آباد بهشهر با اشاره به اینکه سازمان شورای بین‌المللی ابنیه و محوطه‌ها در سال 2017 شعار میراث فرهنگی و گردشگری پایدار را انتخاب کرده است، خاطرنشان کرد: باید همه کمک و تلاش کنند تا وضعیت میراث فرهنگی مازندران و کشور به پایداری و ثبات برسد و حوزه گردشگری به پویایی و رونق دست یابد تا جوابگوی نیاز شهروندان و گردشگران در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باشیم.

عمرانی تصریح کرد: تلاش می کنیم تا زیرساخت های گردشگری را فراهم کنیم تا اقتصاد گردشگری رونق پیدا کند و با این نگاه تلاش کردیم مجموعه تاریخی عباس آباد بهشهر که به عنوان یکی از باغ های کشور و پایگاه میراث جهانی محسوب می شود را به خوبی به علاقمندان و دوستداران میراث فرهنگی معرفی کنیم تا موجب جذب گردشگر و رونق صنعت توریسم شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۲۵۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارمین همایش بین‌المللی معماری دست‌کند در خرم‌آباد برگزار می شود

به گزارش خبرآنلاین لرستان ،عطا حسن‌پور در این باره گفت : این همایش بین‌المللی با موضوع تاب آوری در برابر مخاطرات، تغییرات اقلیمی و بلایا در آبان‌ماه سال جاری با حضور مهمانان و پژوهشگران داخلی و خارجی در خرم‌آباد برگزار خواهد شد.
وی افزود : این همایش بین‌المللی با همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان برگزار می‌شود.
حسن پور تصریح کرد: همایش یاد شده در محورهای مفاهیم و مبانی نظری، بستر فرهنگی و میراث ناملموس، بستر طبیعی در معماری دست‌کند، تجارب و حفاظت از معماری دست‌کند برگزار خواهد شد.
مدیرکل میراث‌ فرهنگی و گردشگری لرستان در پایان اظهار داشت : پژوهشگران، اساتید دانشگاه و علاقمندان می‌توانند چکیده مقالات خود را در این خصوص تا ۳۰ اردیبهشت به دبیرخانه این همایش بین‌المللی ارسال کنند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901666

دیگر خبرها

  • روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • تعطیلی بناهای تاریخی استان در نیمه اردیبهشت
  • مرمت بانیه تاریخی استان مرکزی شتاب می‌گیرد
  • توقیف خودروی تخلیه نخاله روی تپه تاریخی فرخ آباد
  • دستگیری دو نفر به دلیل تخلیه نخاله در حریم یک تپه تاریخی در البرز
  • مرگ خاموش تخت جمشید و بیستون
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • چهارمین همایش بین‌المللی معماری دست‌کند در خرم‌آباد برگزار می شود
  • وجود بیش از یکهزار و 800 اثر تاریخی ثبت ملی شده در آذربایجا‌ن‌غربی